FRANKFURT 2018: vols exposar a l’estand de l’Associació?

FRANKFURT 2018: vols exposar a l’estand de l’Associació?

Bookmark and Share

FRANKFURT 2018: vols exposar a l’estand de l’Associació?.

Com és habitual en els darrers anys, l’Associació, l’ICEC, l’Institut Ramon Llull i l’Ajuntament de Barcelona participaran conjuntament en un únic espai que posa a disposició de tots els editors. S’ha acordat dividir l’espai en diferents formes de participació per tal de facilitar la presència del màxim nombre d’editors.

-Dos mòduls + dues taules + cadires d’ús exclusiu
-Un mòdul + taula + cadires d’ús exclusiu
-Mig mòdul i taula + cadires, a compartir amb una altra editorial
-Zona col·lectiva, sense cost. Taula d’ús comú

Els preus que indiquem són els de l’any passat i són orientatius, a l’espera de concretar les condicions de participació de l’Associació en l’estand institucional. Més endavant informarem dels imports per a 2018.

Modalitats de participació:

1. DOS MÒDULS + DUES TAULES + CADIRES
2.760 euros (cost provisional)
Dos cossos de prestatgeries i ús exclusiu de dues taules i cadires. Inclou la inscripció firal, la inserció en el catàleg com a co-expositor i tres acreditacions. Espai pensat especialment per a editors que tradicionalment tenien estand propi, necessiten espai d’exposició i hi són permanentment.

2. UN MÒDUL + TAULA + CADIRES
1.710 euros (cost provisional)
Un cos de prestatgeries i ús exclusiu d’una taula i cadires. Inclou la inscripció firal, la inserció en el catàleg com a co-expositor i dues acreditacions.

3. MIG MÒDUL I TAULA + CADIRES, A COMPARTIR AMB UNA ALTRA EDITORIAL*
1.110 euros (cost provisional)
Dues prestatgeries, taula i cadires a compartir amb una altra editorial. Inclou la inscripció firal, la inserció en el catàleg i dues acreditacions.

*Recordem que la contractació de mig mòdul comporta la utilització d’una taula i tres cadires amb una altra empresa. El repartiment del seu ús és un assumpte privat entre ambdós expositors i l’Associació no hi prendrà part. Per aquest motiu informarem dels titulars de cada mòdul per tal que les dues editorials puguin posar-se d’acord prèviament per a confeccionar les agendes de treball respectant al màxim els torns d’ús de la taula.

4. ZONA COL·LECTIVA. TAULES I CADIRES D’ÚS COMÚ (Sense cost)
El nombre de llibres a exposar estarà en funció de l’espai disponible, amb un màxim de 4 exemplars. Els llibres s’exposaran en prestatgeries i els editors disposa­ran d’una zona de treball d’ús comú. No inclou l’acreditació ni la inscripció firal ni la inserció en el catàleg; però ho podeu contrac­tar opcionalment amb un cost de 318 euros, que inclou una acreditació. Aquesta modalitat pot ser una bona opció per als editors que participin a l’acció «Un dia a la Fira de Frankfurt», organitzada pel Gremi d’Editors de Catalunya.

Logo FrankFurtInscripcions:

Cal fer la inscripció a través de l’enllaç al formulari de participació abans del dia 5 de març. A continuació, des de la Secretaria ens posarem en contacte amb vosaltres per facilitar-vos els diferents formularis de la fira.

Etiquetado con: